Over Discriminatie.nl Provincie Utrecht / Art.1 Midden Nederland

Discriminatie.nl Provincie Utrecht / Art.1 Midden Nederland (Art.1 MN) is het expertisecentrum voor gelijke behandeling en tegen discriminatie voor inwoners van alle gemeenten van de provincie Utrecht. Het is verplicht voor iedere gemeente in Nederland om inwoners te ondersteunen wanneer zij zich gediscrimineerd of ongelijk behandeld voelen. Deze mensen kunnen bij ons terecht, onder andere voor informatie en advies. Daarnaast geven wij gastlessen, trainingen en workshops, organiseren we themabijeenkomsten en geven we beleidsadvies.

In ons diverse team vindt u mensen met veel kennis en ervaring op het gebied van wetgeving, juridische ondersteuning, educatie en communicatie. Wij zijn een onafhankelijke stichting en kunnen dus ook aan de slag met meldingen over gemeente, politie, of andere overheidsdiensten.

Onlangs toegevoegde activiteiten

Vrijwilliger On the Road
Structureel werk · Flexibele uren
Flexibele locatie
Vrijwilliger On the Road
On The Road is een project om dichterbij de burgers van provincie Utrecht te komen! We informeren burgers over gelijke behandeling en wat ze zelf kunnen doen.Geplaatst door Discriminatie.nl Provincie Utrecht / Art.1 Midden Nederland

Foto's

Cover Photos

Cover Photos

Discriminatie.nl Provincie Utrecht / Art.1 Midden Nederland