Skip Sidebar

Over ons

Wij willen van Utrecht de fietsstad voor íedereen maken! Wij maken het mogelijk dat mensen die minder mobiel zijn tóch lekker buiten kunnen bewegen met een fietsmaatje op een zogenaamde duofiets ...

Mensen met een beperkingOuderenWelzijn
Deel
Fietsmaatjes Utrecht

Over Fietsmaatjes Utrecht

Wij willen van Utrecht de fietsstad voor íedereen maken! Wij maken het mogelijk dat mensen die minder mobiel zijn tóch lekker buiten kunnen bewegen met een fietsmaatje op een zogenaamde duofiets.

Dit doen we door gasten en vrijwilligers aan elkaar te koppelen - dat kan ook een familielid of bekende zijn. De fietsmaatjes gaan dan samen fietsen op een duofiets met elektrische trapondersteuning. De vrijwilliger stuurt en de gast kan meetrappen in zijn/haar eigen tempo.

Ons doel is om in een verschillende wijken een duofiets te plaatsen en per wijk zowel vrijwilligers als gasten te werven en matchen. Door Fietsmaatjes zijn mensen vaker buiten, meer in beweging, en krijgen ze meer sociale contacten. Samen lekker fietsen en genieten!

Onlangs toegevoegde activiteiten

Vrijwilligerscoördinator / Fietsmaatjes Matchmaker
Structureel werk · 3–4 uur/week
Utrecht
Vrijwilligerscoördinator / Fietsmaatjes Matchmaker
Vind jij het leuk om mensen bij elkaar te brengen? Als vrijwilligerscoördinator koppel je fietsmaatjes en onderhoud je het contact met gasten & vrijwilligers.Geplaatst door Fietsmaatjes Utrecht

Foto's