Skip Sidebar
Max Waldorf 1

Max Waldorf 1

Team Max

Onderwijsinstelling

Over ons

Project FLOW! is jouw reis van ongeveer 6 maanden (ongeveer 3,5 uur per week) waarin je ontdekt welke talenten je bezit, hoe je deze het beste in kan zetten zodat jij de dingen kan gaan doen waardoor ...

Deel
Max Waldorf 1

Over Max Waldorf 1

Project FLOW! is jouw reis van ongeveer 6 maanden (ongeveer 3,5 uur per week) waarin je ontdekt welke talenten je bezit, hoe je deze het beste in kan zetten zodat jij de dingen kan gaan doen waardoor je in de nabije toekomst volledig in de FLOW! komt. Dat doe je in 6 stappen:
1) Talentgesprek met een coach: wat zijn je talenten en doelstellingen voor Project FLOW!?
2) Startersbijeenkomst: Kick-off en uitleg over Project FLOW!
3) Carrousel 1… in mijn eigen straatje: workshops en doeplekken die passen bij jouw doelstelling op dat moment.
4) Terugkombijeenkomst: Evaluatie en toelichting over hoe verder?
5) Carrousel 2… uit je comfortzone: workshops en doe-plekken die passen bij jouw doelstelling op dat moment.
6) Slotbijeenkomst: eindevaluatie.
Uiteraard worden jullie beloond met een heel mooi diploma tijdens de diploma-uitreiking.

Project FLOW! is een MDT-project. MDT is een afkorting voor Maatschappelijke diensttijd (initiatief van het Ministerie van OC&W). Doe je mee met MDT, dan ontdek je je talenten en doe tegelijkertijd iets voor een ander. Ook ontmoet je nieuwe mensen en maak je jouw wereld en die van een anders sterker.

Project FLOW! is voor alle VO-leerlingen (vanaf 14 jaar) in en om Utrecht. Dit MDT-project is een, door het Ministerie van OC&W gesubsidieerd, initiatief van de Stichting PCOU Willibrord en de Stichting NUOVO Scholen. Alle scholen van deze stichtingen en hun leerlingen zijn in de gelegenheid deel te nemen aan Project FLOW!

Onlangs toegevoegde activiteiten

Jun12
Nieuw
De Weerelt van Sport
Activiteit · 12 jun 2024, 12:00 – 19 jun 2024, 13:00
De Weerelt van Sport
Wat is De Weerelt van Sport Take Over? In het gebouw van De Weerelt van Sport zijn de kantoren van verschillende sportbonden gevestigd. Bijvoorbeeld de KNHB, NeGeplaatst door Max Waldorf 1

Foto's