Skip Sidebar
Verkeerstuin Utrecht

Verkeerstuin Utrecht

Club, vereniging of andere

Over ons

Inleiding en omschrijving activiteiten verkeerstuin Utrecht.
In Utrecht ligt in park Transwijk de Verkeerstuin Utrecht die al zestig jaar een begrip is en nog de enige in heel Nederland en uniek in ...

Deel
Verkeerstuin Utrecht

Over Verkeerstuin Utrecht

Inleiding en omschrijving activiteiten verkeerstuin Utrecht.
In Utrecht ligt in park Transwijk de Verkeerstuin Utrecht die al zestig jaar een begrip is en nog de enige in heel Nederland en uniek in deze opzet.
Hier is het dat deelnemers jong en oud zich kunnen bekwamen in hun gedrag in het verkeer en waar de mogelijkheid bestaat te oefenen in echte verkeersomstandigheden om veilig deel te nemen aan het almaar drukker wordende verkeer. De Verkeerstuin voorziet overduidelijk in een behoefte wat wij merken aan de groeiende aanvragen en de bezoekers die uit het hele land komen.
De steeds voller rakende straten vragen aanpassingen van alle verkeersdeelnemers en hiermee omgaan is iets waar wij de vrijwilligers van de Verkeerstuin graag onze aandacht op vestigen. We verzorgen fietslessen, scootmobieltrainingen, educatieve verkeerslessen voor basisscholen, en bieden we mogelijkheden om te oefenen voor kinderen en volwassenen met een beperking.
Daarnaast hebben wij ook andere leuke activiteiten zoals educatieve verjaardagsfeestjes, koffieochtenden voor ouderen ( catering ) en verkeersbeleving losse bezoekers.
De Verkeerstuin is tot 4 dagen per week beschikbaar op afspraak om alle activiteiten plaats te kunnen laten vinden. In het weekend en de vakantieperiodes zijn we gesloten.

Foto's